Редактор: e-mail: кадър Нова телевизия В протестите срещу правителството вече има вуду елементи.

...
Редактор: e-mail: кадър Нова телевизия В протестите срещу правителството вече има вуду елементи.
Коментари Харесай

Министър Сачева: В протестите вече има вуду елементи, това е анархокомунизъм с призиви за Народен съд

Редактор: 

e-mail: 

кадър Нова телевизия 

В митингите против държавното управление към този момент има вуду детайли. Това сподели в студиото на Нова телевизия общественият министър Деница Сачева. „ Не виждам обаче хора, които имат решение на проблемите през есенно-зимния интервал “, сподели тя.

Според нея, президентът Румен Радев дава вола на персоналните си усеща и персоналния си спор с премиера Бойко Борисов. Неговото появяване на връх Шипка тя дефинира като самодейна режисура на пиесата „ Хъшове “.„ Макар че е боен, президентът в този момент би трябвало да бъде миротворец “, сподели Сачева.

Социалният министър разкри, че персонално не поддържа предлагането на ГЕРБ за намаляването на депутатите на 120. Според нея това, че издръжката на народните представители и на държавната администрация са прекомерно огромни са „ легенди и митове “. За сметка на това, при по-малко депутати гласоподавателите няма да имат задоволителна представителност.

По мотив митингите, Сачева съобщи, те са „ квази конгрес на анархокомунизъм, на които се приказва за Народен съд, за описи с имена и за хора, които би трябвало да се усещат отговорни поради своите убеждения “.

Тя настоя медиите да дадат оценката си са „ бесилките и ковчезите “ на митингите. „ Времето на овалните позиции мина “, сподели Сачева.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР